• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht

Hilvertsweg 247 HILVERSUM

Bij deze woning traden wij onlangs op als aankoopmakelaar
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Middenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1934
Wijk  :  Hilversum-zuid
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  145 m²
Perceeloppervlakte  :  175 m²
Inhoud  :  425 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Normaal, oost, 6 x 13 m
Overige ruimte  :  toilet, gang, tochtportaal, stookruimte, berging, provisieruimte
Omschrijving:
Aan de rand van het zo geliefde Hilversum-zuid en aan het mooie gedeelte van de Hilvertsweg staat deze karakteristieke en royale 30-er jaren woning welke middels een groenstrook en een ventweg wordt gescheiden van de hoofdweg. Aan het einde van de straat, richting het zuiden, bevindt zich de Hoorneboegse heide welke wordt omringd door bos! Op loopafstand bevindt zich onder andere de “Gouden Regenschool” voor het basisonderwijs en het winkelgebied van de Gijsbrecht van Amstelstraat. Ook busverbindingen en diverse uitvalswegen liggen op een steenworp afstand.

Indeling:

Begane grond:
Entree/vestibule met authentieke wandtegeltjes, tussendeur naar ruime gang welke nog de originele lambrisering en trapleuning heeft, ruime bergkast onder de trap welke tevens toegang geeft tot een stahoge kelder, toilet met fonteintje. Bij het betreden van de woonkamer valt de ruimte meteen op. Dit heeft mede te maken met de uitbouw aan de achterzijde en de erker in de voorkamer. De dichte keuken is dusdanig van afmeting dat deze niet persé opengemaakt behoeft te worden naar de woonkamer.

1e Verdieping:
Op de verdieping biedt de overloop toegang tot twee grote slaapkamers waarvan één met een prachtige raampartij. Beide kamers, maar ook de overloop, zijn voorzien van vaste kastruimte. De derde en kleinere slaapkamer heeft toegang tot een balkon aan de achterzijde. De badkamer is evenals de keuken gedateerd maar biedt goede mogelijkheden.

2e verdieping:
Tussen de beide slaapkamers door loopt een vaste trap naar de zolderverdieping waar op de achterste helft momenteel één grote slaapkamer met dakkapel over de gehele breedte van het huis is gesitueerd. In de voorste helft verder bevindt zich een berging, aansluiting voor wasapparatuur en strijkruimte. Achter de knieschotten en op de vliering is voldoende bergruimte.

De via een achterom bereikbare achtertuin is circa 13 meter diep, 6 meter breed en heeft een vrijstaande schuur voor fietsen en tuingereedschap.

Bijzonderheden:
- Gelegen nabij de natuurgebieden van de Hoorneboegse heide
- Op loopafstand van scholen en winkelgebied Gijsbrecht van Amstel
- 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping en 2 goede zolderkamers
- Diepe en brede achtertuin met schuur en achterom
- Dient inwendig gemoderniseerd te worden
- Bouwjaar circa 1934
- Woonoppervlakte circa 145 m2
- Inhoud circa 425 m3
- Perceeloppervlakte 175 m2
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:


Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
Telefoon: 035-5824281
Mobiel: 06 - 100 290 67
E-mail: info@vuister.com
Internet: www.vuister.com