• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht

Nootweg 53 - 4 LOOSDRECHT

Bij deze woning traden wij onlangs op als aankoopmakelaar
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Nieuwbouw
Status  :  Aangekocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  2011
Ligging  :  In centrum, open ligging, vrij uitzicht
VVE bijdrage  :  146 p/mnd
Woonoppervlakte  :  106 m²
Externe bergruimte  :  7 m²
Inhoud  :  318 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  Fraai aangelegd, noord, 70 x 14 m
Parkeergelegenheid  :  Inpandig, parkeerkelder
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, stookruimte, berging, provisieruimte, loggia
Omschrijving:
In het nieuwbouwcomplex 't Heimrijck" met historische geïnspireerde architectuur en veel bijbehorende details van hoge kwaliteit is op de 1e verdieping een royaal 3-kamer appartement beschikbaar. Het appartement kenmerkt zich door het zeer hoge afwerkingsniveau. Het heeft een eigen berging en rechtstreeks toegang tot de fraaie daktuin. Het complex beschikt over een lift. Een parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage is eventueel separaat te koop.

De daktuin moet u gezien hebben. In de strak ingerichte Engels-Victoriaanse tuin, heerst een serene rust. In de tuin is het heerlijk toeven en doet niets vermoeden aan de gezelligheid op straat.

Het complex maakt onderdeel uit van het nieuwe dorpscentrum van Nieuw-Loosdrecht met een variëteit aan winkels, waaronder de C1000 Supermarkt, een Hema, een Bruna, een Dio drogist ect.

Indeling:

Entree met lange en royale hal, meterkast, tussenhal met toegang naar de beide slaapkamers, toilet met fonteintje, stookruimte en bergkast voor de opstelling van wasmachine en droger. Aan het einde van de gang komt u in de woonkamer met hoge ramen aan de voorzijde en een loggia (5 m2) van bijna helemaal glas op het Zuiden, zodat dit een mooie lichte ruimte is. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling waardoor de keuken veel kastruimte heeft.

De hoofdslaapkamer is royaal bemeten, evenals de tweede slaapkamer. Beide geven via dubbele deuren toegang tot de binnentuin. De badkamer completeert het geheel, er is ruimte voor een ligbad, separate douche, 2 wastafels en optioneel een 2e toilet.

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, waardoor er geen radiatoren zijn.

De woning wordt standaard casco opgeleverd dus zonder afgebouwde keuken, toilet en badkamer opgeleverd. De woning kan desgewenst worden afgebouwd door de hoofdaannemer. Prijzen zijn exclusief stelpost keuken (€ 6.500,--) en stelpost badkamer, toilet en waskast (€ 6.000,--) Het appartement wordt casco opgeleverd. Levering zonder parkeerplaats is uitsluitend mogelijk indien koper(s)/toekomstige bewoner(s) niet in bezit is/zijn van een auto.

Bijzonderheden:
- Gelegen in het dorpscentrum van Nieuw-Loosdrecht
- Onderdeel van nieuwbouwcomplex "'t Heimrijck"
- 2 slaapkamers
- Parkeerplaats nummer 24 (separaat te koop)
- Prijs exclusief stelpost keuken en badkamer
- Naar wens complete afbouw door aannemer mogelijk
- Bouwnummer 1.5
- Bouwjaar 2011
- Inpandig balkon van 5 m2
- Woonoppervlakte circa 106 m2
- Inhoud circa 318 m3
- Bijdrage VVE: € 145,97 per maand
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Pascal A.L. Vuister
Tel: 035-5824281
Email: info@vuister.com


Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
Telefoon: 035-5824281
Mobiel: 06 - 100 290 67
E-mail: info@vuister.com
Internet: www.vuister.com