• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht

Zuidereinde 112 'S-GRAVELAND

Deze woning is verkocht
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Vrijstaande woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verkocht
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1860
Ligging  :  Aan vaarwater, open ligging, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse G
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inpandige ruimte  :  5 m²
Externe bergruimte  :  11 m²
Perceeloppervlakte  :  237 m²
Inhoud  :  336 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Aan te leggen, west, 11 x 13 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  berging, provisieruimte
Omschrijving:
De toplocatie direct aan de historische 's-Gravelandsche vaart, de westelijke tuinligging, het parkachtige uitzicht over de weilanden aan de voorzijde en het ruim bemeten perceel van 237m2! Deze charmante vrijstaande woning met de circa 165 meter grote zij- en achtertuin laat na de bezichtiging absoluut een onuitwisbare indruk achter! Met onze beknopte beschrijving doen wij dit levensloopbestendige woonhuis beslist te kort; alle ins en outs worden u echter duidelijk tijdens de rondleiding.

De woning ligt midden in de landgoederenzone van 's-Graveland op korte afstand van de "Kortenhoefse plassen", de uitgestrekte natuurgebieden en bossen van "Natuurmonumenten" en uitvalswegen richting Hilversum, Amsterdam en Utrecht. In deze prachtige omgeving kunt u naar hartenlust varen, fietsen, wandelen, schaatsen en zwemmen. In het dorp zijn meerdere goede restaurants en cafés aanwezig en Kortenhoef met onder andere het royaal opgezette winkelcentrum "De Meenthof" ligt op fietsafstand.

Een huis met veel mogelijkheden en zeer interessant voor kopers die iets zoeken om zelf helemaal naar hun eigen wensen in te richten en te verbouwen. De woning biedt diverse indelingsvarianten.

Buitengewoon wonen is nu ook voor u weggelegd!


Indeling:

Begane grond:
Entree, gang met garderobe en meterkast, woon-/eetkamer aan de voorzijde met dubbele vaste kast, doorloop naar semi-open keuken aan de achterzijde voorzien van een eenvoudig keukenblok hoofdzakelijk bestemd voor losse apparatuur, tussenportaal met deur naar de achtertuin. Aansluitend treft u een eenvoudige badkamer met douche en toilet en een slaapkamer met dubbele vaste kast. De gang geeft voorts toegang tot een sfeervolle 2e slaap-/werkkamer aan de voorzijde met bedstee en vaste kast en een ruime provisiekelder met toegang onder de trap.

Verdieping:
Ruime L- vormige overloop met diverse vaste kasten en veel bergruime, slaapkamer aan de achterzijde met vaste kast en Velux dakraam, 2e slaapkamer aan de zijkant van de woning eveneens met vaste kast en met zijraam. Een luik geeft toegang tot een bescheiden bergvliering. Met enige handigheid biedt deze verdieping de mogelijkheid om, na herindeling, een 3e slaapkamer te creëren.


Bouwtechnische keuring:
Om u als potentiële koper zoveel mogelijk zekerheid te kunnen bieden hebben wij dit object bouwtechnisch laten keuren door een onafhankelijk keuringsbureau. Bij nadere interesse in dit object verstrekken wij u graag een kopie van het bouwtechnisch rapport.

Bijzonderheden:
- Weids uitzicht aan de voorzijde
- Achterzijde ligging aan de 's-Gravelandsevaart
- 2 slaap-/werkkamers op de begane grond, 2 kamers op de verdieping
- Verwarming via gaskachels
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Dient gemoderniseerd te worden
- Vrij parkeren in de straat
- Beschermd dorpsgezicht
- Energielabel G
- Bouwjaar circa 1860
- Gebruiksoppervlak Wonen 85 m2
- Bruto inhoud 336 m3
- Perceeloppervlakte 237 m2
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Contactgegevens:
Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Pascal A.L. Vuister
Tel: 06-10029067
Email: info@vuister.com

Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
Telefoon: 035-5824281
Mobiel: 06 - 100 290 67
E-mail: info@vuister.com
Internet: www.vuister.com