• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht

De Aankoop van een woning

aankoop

Een huis kopen is ingrijpend, zowel emotioneel als zakelijk. Er komen diverse aspecten bij kijken van het zoeken naar een woning, bezichtigingen, bouwkundige keuring, milieutechnische vragen, bestemmingsplannen, onderhandelingen, koopakte, taxatie, financiering en verzekering tot de uiteindelijke notariŽle overdracht. Al snel komen allerlei vragen en onzekerheden op.

U wilt er het maximale uit halen en dat betekent talloze keuzes maken, vaak voor de eerste keer.

Kiezen is gemakkelijk als je gedegen kennis van zaken hebt. Veel mensen hebben dat pas achteraf, nŠ de aankoop. Voor ons is het dagelijks en uitdagend werk, dus voor ons zijn er geen geheimenÖÖ.
.....of het zouden uw woonwensen moeten zijn!

VUISTER MAKELAARDIJ begeleidt u graag bij het gehele aankooptraject en het vervullen van uw woonwensen.

Wat doen wij als aankoopmakelaar voor u?

Uw droomhuis zoeken:
Een goede aankoop begint bij een inventarisatie van uw wensen en (financiŽle) mogelijkheden. In een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw woonwensen om te komen tot een zoekprofiel. Ligging, woonomgeving, type, aantal kamers, etc. zijn belangrijke factoren om gericht te kunnen zoeken. Elke dag zal dit woningprofiel door ons worden getoetst aan het woningaanbod dat wij dagelijks via onder andere uitwisseling met alle (NVM-)makelaars binnenkrijgen en zal worden bekeken of er aanbod is dat voldoet aan uw selectiecriteria. En daarbij kan net dat ene huis zitten!

De bezichtiging(en):
Indien er woningen worden aangeboden die uw interesse hebben, maken wij voor u een afspraak voor een bezichtiging. U beleeft de sfeer en wij kijken naar de technische details en de staat van onderhoud van de woning. Na afloop evalueren wij dan met u de gezamenlijk bekeken woning(en), zetten de plussen en minnen naast elkaar en adviseren u bij de eventuele vervolgstappen.

De onderhandelingen:
Met de vooraf gemaakte kostenraming (plussen en minnen) gaan wij voor u de onderhandelingen in. Wij controleren het bestemmingsplan, kijken naar milieutechnische aspecten zoals olietanks en laten eventueel een bouwkundige inspectie uitvoeren. Doordat er een specialist voor u onderhandelt, is het logisch dat u voor de laagst mogelijke en realistische prijs ťn onder de beste condities een woning koopt. Door onze kennis van de huizenmarkt is het niet ongewoon dat wij dan duizenden euro's voor u besparen!

De afhandeling:
Vuister Makelaardij controleert de koopakte en bewaakt ķw belangen zodat alle gemaakte afspraken worden nagekomen en in de koopovereenkomst worden vastgelegd. Samen met u nemen wij de koopakte door alvorens deze wordt ondertekend. Tevens houden wij de vinger aan de pols ten aanzien van alle gemaakte afspraken zoals het financieringsvoorbehoud of het voorbehoud bouwtechnische keuring.

aankoop

De overdracht:
Wij begeleiden u tijdens de eindinspectie van de door u gekochte woning. Uiteraard zijn wij daarna aanwezig bij de notariŽle overdracht.

Onze After sales service:
Ook na het transport kunt u op Vuister Makelaardij rekenen. Zijn er toch nog problemen gerezen, dan kunt u ons uiteraard raadplegen en lossen wij deze problemen zo mogelijk voor u op.

Kortom, wij nemen u de gehele zorg rondom de aankoop uit handen. U krijgt een perfecte service en persoonlijke begeleiding. En om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, doen wij dit op basis van No cure, No pay!

Wilt u meer weten over het gemak van VUISTER MAKELAARDIJ als uw aankopend NVM-makelaar?

Neemt u dan gerust contact op met ons of meldt u nu aan voor onze zoekservice.

Bekijk hier ons woningaanbod, maak direct een afspraak of vraag meer informatie.