• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht

Referenties

Als starter op de koopmarkt was ik op zoek naar een makelaar die mij op een deskundige en prettige wijze zou begeleiden bij de aankoop van een appartement. Via via kwam ik bij Pascal Vuister terecht. Pascal heeft een goede kennis van zaken, is enthousiast, direct en realistisch. Alhoewel ik een aardig beeld had van wat ik wilde, adviseerde hij mij om toch vooral meerdere en verschillende type appartementen te bezichtigen. Ik ben blij dat ik zijn advies heb opgevolgd, want het heeft mij gesterkt in de keus die ik uiteindelijk heb gemaakt. Pascal was heel helder over het aankoopproces, reageerde snel op vragen, was de kritische noot tijdens de bezichtigingen en heeft goed voor mij onderhandeld. Kortom ik ben erg tevreden over de samenwerking en kan hem als makelaar van harte aanbevelen.

Jeannette de Haan – Hilversum (22-01-2015)

Ik ben erg tevreden over Pascal Vuister. Door wijziging in gezinssamenstelling werden we genoodzaakt om 1 van de huizen te verkopen. Ik ben daarbij terecht gekomen bij Pascal Vuister. Pascal heeft mij uitstekend begeleid bij de verkoop van mijn eerste woning. Hij heeft ruime ervaring en zicht op de huidige markt. Daarbij heeft hij kennis van de verkochte en te koop staande woningen in de buurt. De brochure en foto's zagen er erg mooi uit. De verkoop kon snel beginnen. Naast dat is Pascal erg gedreven, enthousiast, direct en prettig in contact. Mails en telefoontjes werden altijd snel en correct beantwoord. Bij vragen kon ik altijd bellen. Uiteindelijk biedingen op de woning gekregen, maar te laag. Hoe de koop tot stand is gekomen is aan Pascal te danken. Ook na de verkoop werd alles snel en correct afgehandeld. Bij de notaris werd zijn kennis ook nog even benadrukt. Dat kantoor had zijn zaakjes niet op orde. Bedankt!

Evita Lieste – Hilversum (13-01-2015)

Recent hebben wij via Pascal Vuister van Vuister Makelaardij een appartement in Hilversum verkocht. Pascal werd ons door een vriendin aanbevolen. Terugkijkend op het verkoopproces zijn wij heel blij dat we voor Pascal gekozen hebben. Hij beschikte over een grote vakkennis en wist heel goed aan te geven hoe wij de woning zo goed mogelijk konden presenteren. Hij zorgde voor mooie foto's en een uitstekende presentatie op Funda. Hij bleek uitstekend bereikbaar, reageerde snel op vragen en had al heel snel de eerste bezichtigingen voor ons geregeld. De unieke combinatie van kennis van het makelaardij vak en juridische kennis waarover Pascal beschikt bleek een enorm pluspunt bij de verkoop van het appartement. Door zijn inspanningen en goede netwerk hebben wij het appartement boven alle verwachtingen heel snel kunnen verkopen.

Marjan Vos – Hilversum (08-12-2014)

Vorig jaar zijn we via via in contact gekomen met Pascal Vuister met de intentie om ons appartement in de verkoop te zetten. De 1e afspraak was erg prettig, we zaten meteen op 1 lijn en de klik was er. Pascal is erg efficiënt en erg meedenkend. Ondanks dat ons appartement in Amersfoort stond en Pascal meer in de omgeving van Loosdrecht e.o. werkzaam is, was dit totaal geen probleem, Pascal werkt soms ook samen met andere makelaars. Ons appartement stond 4 weken in de verkoop en de 1e kijkers meldden zich al. Pascal is erg goed met het omschrijven van het appartement en zeker welke foto's er gepresenteerd moeten worden om de kijkers over de streep te trekken. Na een aantal kijkers voor ons appartement over de vloer te hebben gehad, hebben we ons aangemeld voor een open huizen dag. Dit was niet meer nodig, want de 1e kijkers hebben ons appartement gekocht! Al met al was alles binnen zeer korte termijn geregeld.

Petra Jansen - Amersfoort (24-11-2014)

In maart 2014 heb ik in Hilversum een appartement gekocht. Als aankoopmakelaar heb ik Pascal Vuister in de arm genomen. Tijdens het hele aankooptraject heeft hij mij op een zeer professionele manier begeleid. Door zijn ervaring en kennis van de markt is het proces zeer snel en zonder problemen verlopen. Aangezien ik een starter op de huizenmarkt was, heeft hij veel zorgen bij mij weggenomen wat een goed gevoel heeft gegeven. Ik zou Pascal zeker aanraden als iemand aan mij zou vragen of ik een betrouwbare en professionele makelaar ken.

Erik de Haas - Hilversum (09-09-2014)

Pascal Vuister hebben wij ervaren als een zeer competente man, met een uitstekend gevoel voor humor. Hij heeft ons geduldig en ter zake doende begeleid bij de aankoop van ons huis. Wij vonden het fijn dat Pascal altijd tijd voor ons had en altijd direct en uitvoerig reageerde op onze vragen. Vuister makelaardij wordt door ons van harte aanbevolen!

Margreet Blaas & Mark Falconer Atlee - Hilversum (02-09-2014)

Pascal helped us finding our first house here in the Netherlands. He was very helpful and quick in responses. He took the time to visit several houses with us and although it implied more work for him, advised us against the first few houses as the discrepancies between value and price was too big. He is very experienced and knows the market well, he identifies potential future issues and sees risks that might occur. He is transparent, honest and gives time to think. His level of English is absolutely sufficient to give good advise in English. I can recommend him, especially if you are not familiar with the market and the area.

H. Welbers - Hilversum (01-09-2014)

Begeleiding tijdens aankoop van mijn appartement: vakkundig, op bijna elk tijdstip te bereiken, op alle vragen snelle en eerlijke antwoorden, realistische kijk op de marktwaarde, betrouwbare en goede informatie over alle dingen die bij een aankoop van een huis belangrijk zijn.

E. Küppers - Soesterberg (30-08-2014)

Pascal is een hele serieuze makelaar die voor mijn gevoel net even dat stapje verder gaat om voor elkaar te krijgen wat jij wenst. Zijn vak- en mensenkennis is heel groot, hij is heel enthousiast en service gericht. Je kan zien dat Pascal van zijn werk geniet en dat is overal aan te merken, tot aan de perfect gemaakte brochure toe! Dit is zijn meerwaarde en succesformule, die ik bij andere makelaars die ik heb ontmoet niet heb gezien. Zelfs tijdens een slechte periode om een woning te verkopen, kreeg hij het, door zijn werkwijze toch binnen korte tijd voor elkaar!

Dave Koudijs - Hilversum (10-08-2014)

Pascal trad op als aankoopmakelaar bij de aankoop van ons eerste huis. Pascal is een makelaar met verstand van zaken, die altijd bereid is nét dat stapje meer te zetten. Hij voelt goed aan waar je als koper naar op zoek bent, en komt met waardevolle suggesties. Enerzijds is hij serieus en kritisch: als hij meegaat voor een bezichtiging ontgaat hem niets en stelt hij de kritische vragen waar je als koper niet direct aan denkt. Anderzijds hebben we ook zeker met hem kunnen lachen bij de bezichtigingen: een makelaar met gevoel voor humor! Al met al hebben we zeker 15 á 20 bezichtigingen gedaan, en hij heeft ons nooit het gevoel gegeven dat hij het vervelend vond dat 'ons' huis er nóg niet tussen zat: iets wat wij ons best hadden kunnen voorstellen! Zelfs een verplaatsing van onze zoektocht van Hilversum naar Huizen was geen enkel probleem; onverminderd enthousiast ging hij met ons verder. En dat alles in een 'no cure, no pay' setting: we hebben geen cent betaald tot de overdracht van het huis. Iets wat voor starters met een beperkt budget zeker geen overbodige luxe is. Naast zijn expertise als makelaar komt Pascal's kennis van notariële zaken goed van pas: wij konden met al onze vragen omtrent onze eerste woningaankoop bij hem terecht. Al met al een zeer positieve samenwerking gehad, met als resultaat de aankoop van ons droomhuis voor een droomprijs!

Laurens & Jolanda de Groot - Huizen (16-07-2014)

De makelaar is zeer zorgvuldig en professioneel. Vooral de goede communicatie is door ons erg gewaardeerd. De samenwerking is heel plezierig en heeft tot een snel en positief resultaat geleid.

A. van Delft - Loosdrecht (13-06-2014)

My wife and I had the special circumstance that we moved out of the Netherlands to take a job in the US. We moved before we were able to sell the house. So we authorized Mr. Vuister to represent us in every aspect of the sale, including negotiating the price and even conducting the transfer / closing ceremony on our behalf. That way we wouldn't have to fly back to the Netherlands just to sign the paperwork. Mr. Vuister took fantastic care of us! From staging the house to getting high-quality pictures online, to crafting an appealing description, he orchestrated the whole thing. As a result of his good work, we had the first offer on our house within 10 days. And this was in January 2014! A few days later, we were happy with the negotiations and told him we were willing to accept the buyer's offer. But Mr. Vuister asked permission to negotiate a little more. Show me another realtor who would do this when they can cash in?! Needless to say, we got more for the house than we were willing to accept, and we are deeply grateful to Mr. Vuister for that reason. Mr. Vuister handled our case with professionalism and with complete integrity and transparency. And he did it in English, too! I would recommend Mr. Vuister to anyone - whether buying or selling, English-speaking or Dutch Look no further!

Roemer Visser - Houston, Texas USA (11-04-2014)

Zowel bij de Verkoop als de Aankoop hebben wij veel voordeel en steun gehad van zijn enthousiasme, creativiteit en marktkennis. Afspraken werden regelmatig nagekomen. Verder hebben wij veel steun gehad bij de begeleiding naar de Notaris.

C. Koenders / V. Beckering-Oldenhof - Hilversum (20-02-2014)

Wij zijn zeer tevreden over onze Makelaar Pascal Vuister. Hij heeft ons ouderlijk huis in korte tijd voor ons weten te verkopen tegen een zeer correcte prijs. Pascal heeft het gehele verkooptraject prima begeleid en afgewikkeld. Kortom, prima

Lia Stenvert - Loosdrecht (19-02-2014)

In de huidige crisis een huis binnen 3 maanden verkopen? Is toch een feit. Makelaar die meeleeft en precies dat weet te doen om de verkoop te bespoedigen.

A.J. Stenvert - Hilversum (18-02-2014)

Wij hebben bij de verkoop Dhr. Pascal Vuister ervaren als een zeer correcte en betrokken makelaar met liefde voor het dorp wilde hij het beste voor ons huis.

Erna van der Kant - Loosdrecht (02-02-2014)

Betreft verkoop van ons huis in Bussum. 4 Gooise makelaars om offerte gevraagd en op Pascal Vuister viel onze keuze. Hij is uiterst vriendelijk en correct. Juridisch geschoold. Zorgt voor een uitgebreide maar vooral mooie brochure. Laat meteen een bouwkundig rapport opmaken. Heeft goede suggesties. Toont enthousiasme. Komt zijn afspraken na. Beschikt over een behoorlijke marktkennis. Dit alles resulteerde in meer dan 500.000 hits op Funda en 44 bezichtigingen. 43 daarvan moesten eerst hun eigen huis nog zien te verkopen. Vervelend is natuurlijk dat de crisis steeds verergerde. Dat ligt aan de Heren Bankiers en Toezichthouders. Niet aan Pascal Vuister. Uiteindelijk een serieus bod waardoor Pascal Vuister ons huis heeft weten te verkopen. Wij bevelen Pascal Vuister aan een ieder van harte aan!!!!

Hans Springer - Huizen (16-01-2014)

Ik ben heel blij dat ik Pascal heb ontmoet en dat hij mij heeft geholpen met het kopen van mijn appartement.

Met alles wat er geregeld moest worden zat hij er altijd bovenop. Altijd beschikbaar (e-mail, telefonisch) om binnen zeer korte tijd mijn vragen te beantwoorden, zowel over papierwerk als juridische zaken. Dit alles maakte het dan ook een waar genoegen om samen met hem te werken! Professioneel, maar op een zeer ontspannen en vriendelijke manier begeleidde hij mij soepel met de complexe transactie, waarbij hij ook als bemiddelaar optrad naar mijn ouders toe die niet bekend zijn met de Nederlandse regelgeving. Ik kan iedereen zijn diensten aanraden en ben zeer tevreden met zijn werk.

Heel erg bedankt Pascal, met het helpen van het realiseren van mijn droom!

Ineke Bontje - Amsterdam (15-01-2014)

Pascal Vuister is een vriendelijke makelaar die altijd klaarstaat. Ook in het weekend en in de avonduren is hij prima bereikbaar. Een goede makelaar voor starters op de woningmarkt, want hij kan duidelijk uitleggen hoe alles in zijn werk gaat. Hij ziet goed de valkuilen van een woning en hij is bereid om altijd mee te gaan naar bezichtigingen. Wij hebben ons 'droomhuis'gevonden! En wij raden zeker Vuister Makelaardij aan om ook anderen goed te adviseren en te helpen op de woningmarkt!

Linda Eerenberg - Hilversum (12-01-2014)

Heel tevreden kijk ik terug op het proces van verkoop met behulp van de Makelaardij van Pascal Vuister. Eigenschappen als vakmanschap, accuratesse, prettig in de omgang, coöperatief en ideeënrijk zijn bij Pascal ruimschoots aanwezig.

Guus Spall – Kortenhoef (05-01-2014)

Pascal Vuister is een gedreven en vakbekwame makelaar. Niet het snelle gladde type, maar vooral realistisch en met een duidelijke visie op de markt en de mogelijkheden en ook iemand die weet waar hij over praat, zowel bouwkundig als juridisch.

Nico de Jonge – Hilversum (04-01-2014)

Vanaf het eerste bezoek verliep het contact met Pascal heel professioneel en plezierig. Hij had zich goed voorbereid en presenteerde ons gelijk een plan van aanpak. Mede door zijn deskundigheid en ervaring is het ouderlijk huis binnen drie weken verkocht. Een topprestatie!

Familie Senden - Hilversum (07-12-2013)

Pascal is een makelaar en taxateur die de huizen in Loosdrecht en omgeving erg goed kent. Hij heeft bovendien een no-nonsense aanpak op basis van no cure no pay. Zijn aanpak is erg persoonlijk, hij verdiept zich echt in een huis en de situatie van zijn cliënten. In ons geval heeft hij ons zowel geholpen met de verkoop als de aankoop. Als we ooit weer verhuizen, dan is Pascal de eerste die ik bel.

Wilbert de Vries - Loosdrecht (06-12-2013)

Zeer tevreden ben ik over Pascal Vuister. Een makelaar die met je meedenkt alsof het om zijn eigen huis gaat, zowel bij het huis dat je wilt verkopen als het nieuw te kopen huis. Alles wordt tot in de puntjes geregeld. Nooit heb je het idee dat je teveel vraagt. Elke keer weer een rustige uitleg. Een keurige presentatie van je huis met heel mooie foto’s, die net even anders zijn dan bij andere huizen. Pascal kent voldoende mensen om te vragen als hij het zelf even niet weet. Kortom een TOP makelaar die graag van een kopje koffie met een koekje houdt. Gemiddeld een dikke 9. Er moet nog wat te verbeteren blijven ;-)

Sylvia Scherpenzeel - Loosdrecht (05-12-2013)

De begeleiding van de verkoop van mijn woning door de heer Vuister heb ik als zeer zorgvuldig ervaren. Zowel in de kennismakingsperiode als in de daarop volgende fasen. Hij gaf een realistische kijk op de situatie in de woningmarkt en op de prijs-indicatie. Hij was goed voorbereid en kon mij duidelijk de diverse aspecten rond de verkoop uitleggen. Hij werkte op een professionele -, en toch persoonlijk betrokken wijze. Dat heb ik als zeer prettig én vooral vertrouwenwekkend ervaren. De heer Vuister was ook betrouwbaar in zijn afspraken. Hij besprak en regelde alles in alle openheid. Kortom: hierdoor zorgde de heer Vuister voor een prettig en voorspoedig verloop rond de verkoop van mijn woning!!

Karin Roos - Loosdrecht (04-11-2013)

We zijn met Pascal via onze hypotheekadviseur in contact gekomen. Pascal heeft ons met de aankoop van een jaren '30 woning, van bezichtiging tot aankoop, begeleid. Waar wij juist niet van houden is praatjes, dus dan zit je bij Pascal aan het juiste adres. Geen doekjes er omheen winden en precies zeggen wat hij vindt en wat we mogen verwachten. Ook kregen we niet het idee dat hij even “geld wilde verdienen”, maar echt wel de moeite nam om ons door deze spannende periode te leiden door puur technisch en zakelijk naar de bijkomende zaken te kijken. Da’s fijn aangezien je toch meer met je emotie en gevoel gaat nadenken op het moment dat je graag wat wilt. We hebben ons huis precies kunnen aankopen voor het bedrag wat wij in ons hoofd hadden. Fijn zaken doen dus!

Menno Vader en Syreetha Boersma - Hilversum (17-09-2013)

We hebben Pascal Vuister leren kennen als een zeer serieuze en grondige makelaar. Van het begin tot het eind heeft Pascal ons begeleid bij de aanschaf van ons eerste koophuis. Hierbij heeft hij altijd snel en proactief gehandeld, zonder het 'snelle makelaars' gedrag. Zoek je een ouderwets betrouwbare makelaar, dan raden wij Vuister Makelaardij van harte aan.

Richard Immikhuizen en Maartje Möhring - Kortenhoef (21-08-2013)

Wij zijn meer dan tevreden over Pascal Vuister als aankopend makelaar. Pascal is zeer kundig en professioneel makelaar en persoon. Zeer op de hoogte van de markt en mogelijkheden daarbinnen. Hij heeft ons goed geadviseerd en geholpen bij de aankoop van ons huis. Denkt na over dingen verder dan het aan te kopen pand. Staat je te allen tijde terzijde met antwoorden op vragen. Wanneer iemand de beslissing heeft genomen om overgaan tot de aankoop van een woning, dan raden wij Vuister Makelaardij absoluut aan.

S. Struijk - Hilversum (13-05-2013)

Wij zijn uiterst tevreden over Vuister Makelaardij. Pascal Vuister gaf bij de verkoop van onze 30-er jaren twee-onder- een-kap-woning in Hilversum een realistisch advies over de marketing en prijsstelling, met als gevolg dat het huis binnen drie maanden verkocht werd. De verkoopprijs lag (slechts) 5% lager dan de vraagprijs. Zonder meer een goede prestatie in deze moeilijke tijd! Pascal Vuister valt met name op door zijn goede kennis van de markt, zijn zorgvuldige werkwijze, persoonlijke aandacht, flexibiliteit en vasthoudendheid. Wij hebben in ons leven reeds negen huizen verkocht. Makelaardij Vuister is de eerste makalaar waar wij 100% tevreden over zijn.

Bart Henni en Karin Ahlers - Hilversum (13-05-2013)

Ik ben tevreden over Vuister Makelaardij, omdat hij in deze moeilijke tijd er uiteindelijk toch in is geslaagd om de juiste koper voor ons appartement te vinden.

N.G. van den Berg en A.M. van den Berg-Nederpelt - Loosdrecht (04-04-2013)

Pascal Vuister heeft met een niet aflatende inzet onze familie bijgestaan om een appartement in Hilversum te verkopen. Dit begon met ons adviseren door wie het pand kon worden leeggemaakt en daarna weer "verkoopklaar" kon worden gemaakt. Het verkopen in deze periode is zeker geen gemakkelijke opgave. Door zijn kennis van de markt zijn er realistische verwachtingen gewekt qua prijs en verkoopmogelijkheden. Dit was in ons geval bijzonder belangrijk, omdat we niet uit de omgeving van Hilversum komen en het appartement uit een nalatenschap werd verkregen. Hij heeft dit tot een goed einde gebracht en mede door zijn specifieke juridische kennis van appartementsrecht is de verkoop na het vinden van een koper "een fluitje van een cent" geweest. (Voor de verkopers althans, voor de makelaar wellicht toch wat moeilijker). Pascal is ons aanbevolen door een kennis van onze overleden broer. Wij zouden voorts een ieder die een woning wil verkopen, aanbevelen contact op te nemen met Pascal!!!

Onzes inziens is zijn persoonlijke benadering in deze periode van doorslaggevende betekenis.

Agnes en Fred Oostendorp - Ochten (14-03-2013)

Ik ben uitermate tevreden over de professionele aanpak die ik bij Makelaardij Vuister ondervonden heb bij de verkoop van mijn huis. Pascal Vuister is iemand die de locale omstandigheden goed kent en daarop inspeelt bij het aan de man brengen van de woning. Voor mijn gevoel heeft dat in belangrijke mate bijgedragen aan de snelheid van de verkoop. Er werd snel en adequaat op vragen en verzoeken gereageerd, en ook de juridische achtergrond van de heer Vuister bleek op bepaalde momenten zeer nuttig.

John Pool - Amersfoort (05-03-2013)

Wij zijn zeer tevreden met de diensten van Vuister makelaardij. Zowel tijdens onze zoektocht naar een nieuwe woning, als bij de gehele procedure rondom de uiteindelijke aankoop. We zijn op een prettige manier geholpen, hebben goed advies gekregen en de heer Vuister was altijd bereikbaar. Zeer professioneel, gedreven en betrokken. Wat ons betreft echt een aanrader.

Laurens Reiber - Hilversum (04-03-2013)

Zeer tevreden, Het betrof een transactie die snel moest plaats vinden tegen een door ons, als koper gewenst bedrag. We hebben Pascal Vuister van Vuister Makelaardij als aankopenend makelaar ingeschakeld. Deze makelaar heeft zich voor ons ruimschoots terugverdiend, was zeer nauwkeurig en correct.

E.J.M. Velzeboer - Hilversum (04-01-2013)

We hebben voorafgaande aan het hele proces erg getwijfeld of we wel of geen makelaar in de hand zouden nemen. Zeker omdat het momenteel een kopersmarkt is en we uit een gunstige positie kwamen. Uiteindelijk hebben we toch gekozen om dit wel te doen, en zelfs toen nog twijfels gehad. Maar bij het uiteindelijke biedingsproces, advies voor een bouwtechnische keuring en het altijd paraat staan, zeker op momenten dat het rondom de overdracht moeilijk werd, heeft Pascal Vuister ons altijd heel goed bijgestaan en zijn we heel blij dat we uiteindelijk deze keus hebben gemaakt. Zonder Pascal was ons dit nooit gelukt!

E. Andringa en S. van Brunschot - Loosdrecht (15-11-2012)

Vuister Makelaardij staat voor duidelijkheid, eerlijkheid en het nakomen van afspraken. Een helder verhaal bij de verkoop van ons huis en alles tot in de puntjes verzorgd.

Richard van den Berg - Hilversum (22-10-2012)

Pascal heeft ons uitermate goed ondersteund en begeleid in het verkooptraject van het te verkopen huis. De uiteindelijke verkoop is in drie en een halve maand tot stand gekomen en dat is in deze tijd toch een hele mooie prestatie! Gedurende het gehele traject is het contact, telefonisch of op andere wijze, met Pascal goed en zeer punctueel geweest. Pascal nogmaals onze dank voor je soepele en prettige manier van werken.

“Bent u op zoek naar een makelaar die ECHT doet wat er toegezegd wordt, dan raad ik u aan contact op te nemen met Vuister Makelaardij.”

Gerda van de Pavert - Loosdrecht (08-08-2012)

Pascal Vuister is eerlijk en duidelijk in zijn advies over de presentatie en staat van je woning. Hij geeft goede adviezen en reikt je mogelijkheden aan. Hij houdt je keurig op de hoogte van resultaten maar ook huidige marktontwikkelingen en in de onderhandelingen probeert die het maximale er voor je uit te halen. Het was een prettige no nonsense samenwerking met een positief resultaat. Een absolute aanrader om met Pascal Vuister in zee te gaan.

Ingrid Kleiss - Hollandsche Rading (02-08-2012)

Zeer professioneel - extreem goed bekend met de markt en het proces; transparant en wekt daardoor vertrouwen; komt voor je belangen op; reageert bijzonder snel op email en telefoon; bereid om doordeweeks in de avonduren te werken; jaagt je niet op in de besluitvorming; gewoon een bijzonder fijne, vakkundige en betrouwbare partner.

Roemer Visser - Hilversum (17-04-2012)

Voor de verkoop van mijn appartement ben ik in zee gegaan met Pascal Vuister van Vuister Makelaardij, na een prettig en erg duidelijk kennismakingsgesprek heeft de makelaar me goed betrokken bij de plannen rondom de verkoop. Presenteer mogelijkheden doorgenomen, mooie foto's gemaakt en een duidelijk prijsoverzicht gegeven tegen een in het Gooi zeer concurrerende prijs. Dhr Vuister kenmerkt zich in een zeer precieze aanpak voor een optimale kans op verkoop en denkt actief mee om je huis weer onder de aandacht te brengen of te houden indien de respons achterblijft. Ook voor de open-huizen dag krijg je een duidelijk checklist mee om je huis zo goed mogelijk te presenteren en word je nadien goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Uiteindelijk hebben we zo in 9 maanden tijd mijn appartement weten te verkopen. Dhr Vuister blinkt uit in zijn directe communicatie, precisie om een huis netjes te willen presenteren en zijn "gewone" houding. En is daarnaast een buitengewoon slimme, goede en kundige verkoper voor je huis, die alle informatie paraat heeft bij een bezichtiging.

Pieter Dubbelboer - Hilversum (14-03-2012)

Ik ben zeer tevreden over Vuister makelaardij en beoordeel hem met een negen. De verkoop van het huis is dankzij Vuister snel voor elkaar gekomen. Goede dienstverlening en service. Er werd snel gereageerd op vragen en afspraken werden altijd nagekomen. Kortom: een goede makelaar die met veel creativiteit, lef en enthousiasme te werk gaat.

Hanneke Heilig - Hilversum (21-02-2012)

Goede adviezen inzake de inschatting van de waarde, de geboden bedragen en de potentiële kopers. Goede en betrouwbare rapporteringen/status. Facturatiebedragen redelijk en volgens afspraken. Kennis van zaken, juist daar waar die bij mij ontbreekt. Zinnige en uitgebreide documentatie vooraf en tijdens de verkoop.

Gert van Voorst - Kortenhoef (21-02-2012)

Pascal is een professionele en deskundige makelaar. Ook zijn achtergrond als jurist ervaarde ik als positief. Hij heeft al de juridische stukken beoordeeld en op deze manier de kwaliteit hoog gehouden. Tijdens de onderhandeling wist hij ook behoorlijk wat van de vraagprijs af te krijgen waardoor hij met de onderhandeling eigenlijk voor mij de makelaarskosten terugverdiend heeft. Een aanrader.

Klaas Holwerda - Hilversum (10-01-2012)

Pascal is een gedreven makelaar, die met veel kennis van zaken en een grote betrokkenheid de belangen van zijn klanten behartigt. Hij heeft voor ons in iets meer dan 3 maanden tijd, binnen de gestelde marge ons huis weten te verkopen, hetgeen in deze tijd een prestatie van formaat mag worden genoemd. Tevens heeft hij ons tot volle tevredenheid ter zijde gestaan bij het verwerven van ons nieuwe onderkomen. Wij zouden hem zonder enige aarzeling bij vrienden en kennissen aanbevelen.

Familie Millenaar - Bussum (19-12-2011)

Mijn vriend en ik wilden gaan samenwonen, maar dan moest eerst mijn appartement in Hilversum verkocht worden. We gingen op zoek naar een makelaar en we vonden Pascal bij een bezichtiging van een andere woning. Daarna is Pascal in mijn appartement geweest om deze te bekijken. Aangezien hij gelijk enthousiast was om mijn appartement te verkopen en ik complimenten kreeg over de staat ervan besloten we Pascal in te schakelen als onze verkoopmakelaar.

We vinden dat Pascal erg zijn best heeft gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen met al onze vragen. Daarbij was hij bijna altijd bereikbaar en dat was erg prettig. Uiteindelijk is mijn appartement na zeven maanden verkocht in de tijden van de crisis en dat vind ik een hele goede prestatie. Zelfs omdat er in hetzelfde complex meerdere appartementen te koop stonden. We willen Pascal via deze weg bedanken voor al zijn hulp en kennis. Hij is een makelaar met passie voor het vak!

Petra van Breemen en Roderik de Haar (07-10-2011)

Via de bank zijn wij bij Vuister terecht gekomen. Lang getwijfeld of we van zijn diensten gebruik moesten maken, want zijn courtage zou je ook kunnen besparen door het zelf te doen. Uiteindelijk besloten het toch wel te doen en geen moment spijt van gehad. Hij kent de markt, de collega's van de (in ons geval) verkopende partij en welke stappen ondernomen moeten worden. Hij neemt het proces van A tot Z op zich zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Hij geeft zijn advies en mening en spreekt zijn twijfels ook eerlijk uit zodat je als koper een goede, weldoordachte beslissing kan nemen. Wat ook erg fijn is dat je hem dag en nacht kan bellen, wat een rustig gevoel geeft.

Anna Maria Kooistra en Remko de Jong - Hilversum (05-09-2011)

Pascal Vuister heeft ons met de juiste mensen in contact gebracht en ons persoonlijk begeleid. Zeer aanbevolen in de huidige markt.

De heer P. Sindram en mevrouw I. van der Velden - Bussum (29-08-2011)

Pascal Vuister heeft voor ons het hele proces van zoeken, selecteren en aankopen van een woning in goede banen geleid. We hebben Pascal leren kennen als een goed luisteraar, enthousiast en professioneel in zijn handelen en communicatie, creatief en scherp in het onderhandelen en tot slot attent in begeleiding en afhandeling van de aankoop, ook bij erg kritische klanten!

Robert & Eveline Frehen - Hilversum (14-07-2011)

Prima overzichtelijke presentatie. Komt afspraken na. Wordt tussentijds op de hoogte gehouden. Totale afhandeling 100% positief.

De heer en mevrouw Iesberts - Oosterhout (10-07-2011)

Met Pascal Vuister heb ik een belangrijke en verstandige stap genomen om de expertise van een adviseur/aankoopmakelaar in de hand te nemen. Pascal zorgt voor een persoonlijke en enthousiaste aanpak en een kritische noot bij het aankopen. Het aankopen van een huis brengt ook de nodige ‘etiquette’ of ‘know how’ met zich mee die een gemiddelde huizenverkoper/aankoper niet weet, Pascal heeft me dit ook bijgebracht. De persoonlijke aanpak van hem ging zover dat hij meeging naar de notaris voor de overdracht. Een belangrijk punt is daarbij ook dat hij snel reageert met mail of telefoon als je vragen hebt of als er situaties zijn die aandacht nodig hebben. Dit is een ontzettend belangrijk punt voor mij geweest. Verder is zijn kennis van de waarde van huizen ook goed, hij kende de huizen in mijn buurt gedetailleerd en dat zorgde bij mij voor een stukje zekerheid.

Ik zal Pascal ook van harte aanbevelen aan kennis/familie/vrienden bij het kopen/verkopen van een huis.

Arnoud de Heus - Loosdrecht (07-06-2011)

Deskundigheid met een persoonlijke benadering. De door Pascal gemaakte brochure van ons huis zag er zeer verzorgd uit. Binnen 2 maanden was ons huis in Hilversum verkocht voor een prijs waarmee wij zeer tevreden zijn.

Rob & Annemarie Houtsma - Hilversum

Pascal hebben we leren kennen als verkopende makelaar van een huis in Hilversum, dat uiteindelijk te klein voor ons was. We merkten in dat contact dat hij meer dan gemiddelde expertise heeft in de verkoop van woningen en de verbinding zoekt tussen klant en verkopend object. We hebben Pascal benaderd om voor ons verder te gaan zoeken als aankoopmakelaar. Pascal denkt goed mee, is kritisch en nauwkeurig, luistert goed, kent de markt en heeft ons een andere kijk op verkoopbaarheid van woningen gegeven. Zijn expertise heeft ons behoed voor het aangaan van een miskoop en heeft er toe geleid dat we ons droomhuis in Hilversum hebben gevonden.

Sander Snel & Fleur Boesveldt - Hilversum

Zeer tevreden zijn wij over Vuister Makelaardij. In deze moeilijke tijd is ons huis binnen 3 maanden verkocht. Goede service, meedenkend, staat te allen tijde klaar en geeft hulp en advies waar dat nodig is. Een volledige inzet met veel kennis en inzicht. Wij raden Vuister Makelaardij aan iedereen aan!

Danny Steenbeek & Belinda van Vulpen - Loosdrecht

Onvermoeibaar in een vanwege de crisis langdurig verkooptraject, onbetaalbaar in een heel snel maar uitdagend aankooptraject. Pascal Vuister was pro-actief, buitengewoon meedenkend, altijd positief en zeer professioneel. Bovendien, niets is hem te veel. Ook in de administratieve rompslomp en timing houdt hij de vinger aan de pols, sterker nog, neemt het voortouw. Geweldig om daarop te kunnen vertrouwen. Heel veel dank daarvoor!

Angelique Haarman - Amsterdam

Een woning verkopen in de huidige marktomstandigheden is niet gemakkelijk, maar Pascal Vuister wist het snel voor elkaar te krijgen. Begin mei (2010) is onze woning in de verkoop gegaan en 4 maanden later was de koop besloten. Dit is vooral te danken aan zijn zorgvuldige aanpak, de prachtige presentatie, het professioneel handelen, de goede adviezen en begeleiding bij de onderhandelingen. En eigenlijk verbaasde het ons niet, want jaren geleden heeft Pascal Vuister ons ook al zeer succesvol geholpen. Hij is dus niet alleen zeer kundig en heeft verstand van zaken, maar heeft tevens een lange ervaring in zijn vakgebied. Dus Vuister Makerlaardij is wat ons betreft een echte aanrader.

Joke & Hans Scherpenzeel - Hilversum

Wij zijn erg positief over de werkwijze van Vuister Makelaardij. Zowel bij de verkoop van ons oude huis als bij de aankoop van onze huidige woning heeft hij zich voor 100% ingezet. De heer Vuister werkt zeer zorgvuldig, is erg punctueel en heeft kennis van zaken. Wij kunnen Vuister Makelaardij aan iedereen aanraden.

Floris & Astrid Janssen - Hilversum

Met Pascal Vuister als aankoopmakelaar weet je zeker dat er geen detail over het hoofd gezien wordt. Of Pascal hééft de informatie over bepaalde zaken, of hij gaat er voor je naar op zoek. Hij is praktisch altijd bereikbaar en reageert zeer snel. Je hebt het gevoel dat hij de tijd voor je neemt en echt wil dat je een huis vindt dat bij je past. Pascal heeft jarenlange ervaring als makelaar in Hilversum en Loosdrecht en omstreken. Hij kan je veel vertellen over wijken en buurten in Hilversum. Voor ons was dat prettig aangezien we van buiten Hilversum kwamen. In onze beleving kun je je geen betere aankoopmakelaar wensen.

Hans Rispens & Femke Rotshuizen - Hilversum

In deze tijd is het vinden van je droomhuis zonder makelaar zeker mogelijk! Echter vanaf het moment dat je dat huis hebt gevonden, wil je dat het goed gaat en dat je het kúnt kopen! Onderhandelingen zijn heel belangrijk en dat is jou prima gelukt. Daarna volgt er nog een heel traject waarin jouw netwerk zeer waardevol is! Een financieel adviseur, een notaris, contacten bij de gemeente, het Kadaster, taxatie, een bouwkundig rapport etc. Dit zijn zaken waar wij zelf weinig kennis van hebben, er gaat veel tijd in zitten en bovenal wil je werken met betrouwbare en kundige partijen. Jij hebt ons hierin zeer goed aan de hand genomen en dat is een hele zorg minder geweest! Kortom, de gehele dienstverlening rondom de aankoop van ons huis hebben wij als zeer prettig ervaren! Bedankt daarvoor.

Bianca van Veldhuizen & Kirsten Koetsier - Hilversum

Ik heb via Pascal Vuister een woning aangekocht en ben zeer tevreden over zijn werkwijze:

Binnen drie werkdagen was de koop gesloten. De onderhandeling ging snel. De conversatie was kort en duidelijk. Zelfstandige werkwijze. Prettige, doch duidelijke manier van overleg met de verkopende partij. Meedenkend met verbouwingsmogelijkheden in de nieuwe woning. Belangstelling over kontakt met de mogelijke aannemer. En last, but not least, gevoel voor humor!!

Rita Willemse - Loosdrecht

We hebben Pascal gevraagd ons te begeleiden bij de aankoop van onze huidige woning. Het was fijn samenwerken met Pascal. Hij begeleidde zowel de aankoop van de woning als enkele zaken die na de overdracht speelden. Pascal heeft goede kennis van zaken, denkt vooruit en -mee, handelt snel, is goed bereikbaar en begeleidde tot volle tevredenheid de onderhandelingen. We bevelen Pascal Vuister van harte aan!

Marc de Groot & Marieus Mulder - Hilversum

Vuister Makelaardij heeft uitstekend geholpen met de verkoop van het huis van mijn overleden moeder in Kortenhoef. Op een zeer adequate en pro-actieve manier heeft de heer Vuister mij aan alle kanten geholpen om het huis zo goed mogelijk te verkopen, hierbij rekening houdend met de persoonlijke omstandigheden. Zijn adviezen waren zowel gericht op de presentatie van de woning alsmede op de onderhandelingspositie, waarbij ook de ervaring alsmede de goede marktkennis zeer waardevol is geweest. Ik zou Vuister Makelaardij aan iedereen aanbevelen!

Rosemary van Giezen - Haarlem

Als ik aan Pascal Vuister als mens en makelaar denk, dan verschijnt er een grote grijns op mijn gezicht. Wie blijft er nu altijd even toegewijd en opgewekt als je samen met je klant al 49 huizen hebt bezocht? Nou Pascal dus, al hadden het er 100 moeten worden.

Gelukkig voor mij, was het vijftigste huis de spreekwoordelijke speld in de hooiberg. Ruimte, licht, een boom, een atelier, de juiste prijs, kortom volmaakt. Ik heb er vertrouwen in dat ik met Pascal’s vakkennis een goed huis heb gekocht, ook al is het een ‘opknapper’.

Pascal, ik heb me heel goed begeleid gevoeld, alle details zijn met elegantie en voorkomendheid afgehandeld. Als het huis af is, en de champagnefles geopend wordt, zie ik je graag voor een hele blije toast!’

Irene Verdoorn - Hilversum

Wij willen u hartelijk dankzeggen voor de vlotte verkoop van ons huis in Loosdrecht. Eind augustus 2009 plaatste u het verkoopbord bij ons in de tuin en slechts vier maanden later kon u ons al melden dat het huis definitief verkocht was. Mede misschien wel door de presentatie die er zeer verzorgd uitzag met een aantrekkelijke beschrijving en mooie foto's. Ook uw goede begeleiding bij de verkoop alsmede de tips en adviezen voor de aankoop van een nieuwe woning hebben wij zeer op prijs gesteld, temeer daar wij geen enkele ervaring hadden op dit gebied. Wat ons betreft: Vuister Makelaardij, van harte aanbevolen! Veel succes in de toekomst.

Kees & Els de Rooij - Bergen op Zoom

Wat mij als eerste opviel is je betrokkenheid voor de klant zelf. Jij zag me als persoon en niet als een volgend potentieel om geld te halen. Je doel was helder: wat ik wilde, zou jij krijgen en je zet veel opzij om dat doel te bereiken. Op elke moment stond je met een enorm enthousiasme klaar om mijn vragen te beantwoorden, mijn twijfels weg te nemen en duidelijke uitleg te verschaffen. Je passie in het zoeken zorgde dat ik nooit zou kunnen verliezen. Ik vertrouwde je helemaal. Een huis zoeken is een van de grootste stressfactoren zeggen ze, maar met jou wordt het een plezier!

Chapeau voor je prestatie en je vakkundigheid.

Elsa Corolleur - Hilversum

Vuister Makelaardij in Loosdrecht werd ons in de zomer van 2009 aangeraden door een kennis die enthousiast was over zijn dienstverlening. Onze aanvankelijke scepsis, veroorzaakt door de malaise m.b.t. de huizenmarkt, verdween als sneeuw voor de zon toen de gedrevenheid en vakkennis van Pascal Vuister aan het licht kwamen. Het resultaat, verkoop van het onroerend goed binnen enkele weken in plaats van vele maanden, zou de vele lui achterover zittende en afwachtende makelaars als voorbeeld moeten dienen voor hoe het anders kan.

Chapeau, Pascal.

Jeanette & René Bergema - Hilversum

Als u een kundige-, vasthoudende-, bereikbare- en vriendelijke makelaar zoekt, dan kunnen wij Pascal Vuister bij u aanbevelen. Hij was tot volle tevredenheid onze makelaar bij de verkoop van ons huis in Loosdrecht.

Anna Marijke & Henk Zeldenrijk - Maarssen

Langs deze weg willen wij je nogmaals bedanken voor de snelle en professionele manier waarop de verkoop van het huis van mijn moeder is verlopen. Het feit dat we je ook buiten kantooruren konden bereiken, de begeleiding tijdens de open huizen dag, het op de hoogte houden van de stand van zaken en de afhandeling van alle bijkomende zaken verdient alle lof. Verder zijn we zeer tevreden met de uiteindelijke verkoopprijs.

Ruud & Nicolette Akkerman - Hilversum

Toen we besloten een huis te kopen, kwamen we via familie terecht bij Vuister Makelaardij. Zij hadden daar goeie ervaringen mee en wij kunnen daar inmiddels over mee praten. Pascal heeft ons uitstekend begeleid bij de aankoop van ons huis.

Hij is erg betrokken geweest bij elk stapje van het proces en we konden hem altijd bellen met vragen. Hij dacht goed met ons mee en luisterde naar wat wij belangrijk vonden, zonder de kwaliteit - prijsverhouding van het huis uit het oog te verliezen. Onderhandelen is vak apart! En Pascal heeft dat erg goed gedaan.

Kortom, Pascal is een makelaar met plezier in zijn werk. Hij heeft ons heel goed geholpen bij de aankoop van ons nieuwe droomhuis!

Rick Jansen & Annemijn Niehof - Hilversum

Per toeval ben ik in contact gekomen met Vuister Makelaardij. Ik heb er geen moment spijt van gehad! Alles goed, snel en adequaat geregeld. Goede contacten, zeer behulpzaam en vooruit denkend.

En nu ben ik heel blij met mijn nieuwe woning!

Mattijs de Bruin - Bussum

In 2003 heeft Pascal ons begeleid bij de aankoop van onze huidige woning als aankoopmakelaar. Dit naar volle tevredenheid. Toen wij hoorden dat hij zijn eigen bedrijf zou starten was het voor ons dan ook absoluut vanzelfsprekend dat hij ons huis nu ook weer mag verkopen, ondanks het feit dat hij in een andere regio actief is. Pascal is een echt mensen-mens! Hij wil echt alles weten, zowel van koper als verkoper als pand. Dit is juist zijn meerwaarde.

Maurits & Nicolien Janssen - Soesterberg