Vorige | Volgende

's-Gravelandsevaartweg 9 A- 1 LOOSDRECHT

Vraagprijs € 995.000 k.k.

Neem contact met ons op

035-5824281

info@vuister.com

Omschrijving

RUST, NATUUR EN UNIEK Op een van de mooiste locaties, in het buitengebied van Loosdrecht en direct grenzend aan de prachtige landerijen en vaarwater, ligt dit fantastische, extreem vrij gelegen perceel van maar liefst 6.000m² waarop de mogelijkheid bestaat om UW EIGEN DROOMHUIS met een netto footprint van 230m², 600 BVO en een inhoud van maximaal 1500 m³ (inclusief bijgebouwen) te realiseren! Het...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg
Ligging
Aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Omschrijving

RUST, NATUUR EN UNIEK

Op een van de mooiste locaties, in het buitengebied van Loosdrecht en direct grenzend aan de prachtige landerijen en vaarwater, ligt dit fantastische, extreem vrij gelegen perceel van maar liefst 6.000m² waarop de mogelijkheid bestaat om UW EIGEN DROOMHUIS met een netto footprint van 230m², 600 BVO en een inhoud van maximaal 1500 m³ (inclusief bijgebouwen) te realiseren! Het royale perceel biedt u als eigenaar volop privacy en heeft een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Ondanks de vrije natuurlijke ligging zijn centrumvoorzieningen op enkele minuten bereikbaar. De locatie ligt tevens centraal ten opzichte van de grote steden.

Kortom; de unieke kans om heerlijk, rustig te wonen middenin de natuur met alle voorzieningen onder handbereik!

De huidige bebouwing bestaat uit een oud "kassencomplex" (voormalige "Tomin-terrein").

VOORBEELDVILLA:
De nieuw te bouwen (voorbeeld) villa, naar een schets van BLOC 7 architecten, heeft een inhoud van maximaal 1500 m³! De architect is bij deze impressies uitgegaan van een ruimtelijk ontwerp met veel lichtinval en uitzicht! De villa is van alle luxe en benodigdheden voorzien en geeft daarnaast vanaf de eerste etage, door de riante raampartijen, een fantastisch uitzicht over de Loosdrechtse landerijen. Uiteraard bent u vrij om hiervan af te wijken en uw eigen woning te ontwerpen!

Kenmerken:
• Een kadastraal perceel van circa 6.000 m² grenzend aan landerijen en water;
• Mogelijkheid tot aankoop van het naastgelegen perceel van circa 13.585 m² (dient nog kadastraal uitgemeten te worden);
• Directe vaarverbinding naar De Vecht en Loosdrechtse plassen;
• Via fraaie oprijlaan bereikbaar;
• Mogelijkheid tot het bouwen van een vrijstaande woning met bijgebouw en een botenhuis met aanlegsteiger;
• Perceel wordt opgeleverd vrij van opstallen.

Algemene voorschriften (bestemming):
• Voor hoofdgebouwen geldt een maximale nok- en goothoogte van 9 en 4 meter (met een mogelijkheid van 10% overschrijding);
• Maximaal bebouwbare oppervlakte van 230 m² (netto footprint);
• Maximaal 600 BVO toegestaan;
• De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen mag niet meer bedragen dan 50 m². Maximale nok- en goothoogte 5 en 3 meter;
• In de oeverlijn mag één botenloods worden gebouwd met een maximale oppervlakte van 30 m². Maximale bouw- en goothoogte 5 en 2.75 meter.

Uiteraard staat BLOC 7 architecten open voor een vrijblijvend gesprek om alle verdere opties en mogelijkheden te bespreken welke van belang kunnen zijn voor het bouwen van een woning op deze locatie!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Vuister Makelaardij is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar mee te nemen voor uw belangenbehartiging bij de aankoop, of bouw, van uw toekomstige woning.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
6000 m²

Indeling

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
LOOSDRECHT
Sectie
C
Perceel
6373
Oppervlakte
6000 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
Aan vaarwater, aan water, beschutte ligging, landelijk gelegen, vrij uitzicht

Foto's

Kaart 's-Gravelandsevaartweg 9 A- 1 LOOSDRECHT

naar 's-Gravelandsevaartweg 9 A- 1 LOOSDRECHT
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand