Vorige | Volgende
Verkocht

Oud-Loosdrechtsedijk 46B LOOSDRECHT, Gooi en Vechtstreek

Deze woning is verkocht

Neem contact met ons op

035-5824281

info@vuister.com

Omschrijving

In het buitengebied van Loosdrecht, direct grenzend aan de prachtige landerijen, maar toch op korte afstand van de dorpskern ligt dit vrij gelegen perceel van maar liefst 1.288 m2 waarop de mogelijkheid bestaat om in eigen beheer UW EIGEN VRIJSTAANDE DROOMHUIS te realiseren. De te bouwen woning heeft een netto footprint van maximaal 230 m2 inclusief aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen!...

Kenmerken

Soort woning
Bouwgrond
Bouwtype
N.v.t.
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In het buitengebied van Loosdrecht, direct grenzend aan de prachtige landerijen, maar toch op korte afstand van de dorpskern ligt dit vrij gelegen perceel van maar liefst 1.288 m2 waarop de mogelijkheid bestaat om in eigen beheer UW EIGEN VRIJSTAANDE DROOMHUIS te realiseren.

De te bouwen woning heeft een netto footprint van maximaal 230 m2 inclusief aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen! Het royale perceel biedt u als eigenaar volop privacy en heeft een prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Ondanks deze vrije, natuurlijke ligging zijn centrumvoorzieningen alsook natuurgebieden en de "Loosdrechtse plassen" op enkele minuten bereikbaar. De locatie ligt tevens centraal ten opzichte van de grote steden.

Met andere woorden: Voor u dé unieke kans om heerlijk te wonen middenin de natuur met alle voorzieningen onder handbereik!

De huidige bebouwing van het perceel bestaat uit een vrijstaande woning (bouwjaar 1959) met aangebouwd stenen schuur en stal.

VOORBEELDVILLA:
De nieuw te bouwen (voorbeeld-) villa, naar een schets van H&E architecten uit Hilversum, heeft een BVO van circa 350 m2 en een bruto inhoud van maximaal 1.150 m3! De architect is bij deze impressies uitgegaan van een ruimtelijk ontwerp met veel lichtinval en uitzicht! De villa kan nog vrij worden ingedeeld en van alle luxe en comfort worden voorzien. Het pand geeft daarnaast, door de riante raampartijen, een fantastisch uitzicht over de Loosdrechtse landerijen.

Uiteraard bent u vrij om hiervan af te wijken en binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan uw eigen woning te ontwerpen!


Kenmerken:
- Gunstig gelegen op fietsafstand van alle voorzieningen;
- Een kadastraal perceel van 1.288 m2 grenzend aan landerijen;
- Bereikbaar via een vernieuwde oprit;
- Mogelijkheid om in eigen beheer een vrijstaande woning te realiseren;
- Voorbehoud gunning eigenaar


Algemene voorschriften (bestemming):
- Voor hoofdgebouwen geldt een maximale goot- en nokhoogte van resp. 4 en 9 meter;
- Maximaal bebouwbare oppervlakte van 230 m2 (netto footprint) inclusief aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen;
- De gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen (gedeeltelijk vergunningsvrij) mag niet meer bedragen dan 125 m2. Maximale goot- en nokhoogte is 3 en 5 meter.

Uiteraard bent u op afspraak welkom op ons kantoor of bij H&E architecten voor een vrijblijvend gesprek om alle verdere opties en mogelijkheden te bespreken welke van belang kunnen zijn voor het bouwen van een woning op deze locatie!

Natuurlijk blijft thans de mogelijkheid bestaan om de huidige bebouwing te handhaven en naar eigen wens te moderniseren en aan te passen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
N.v.t.

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1288 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Kadastrale gegevens

Gemeente
LOOSDRECHT
Sectie
G
Perceel
5342
Oppervlakte
1288 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Oud-Loosdrechtsedijk 46B LOOSDRECHT, Gooi en Vechtstreek

naar Oud-Loosdrechtsedijk 46B LOOSDRECHT, Gooi en Vechtstreek
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand