Een woning verkopen is niet iedereen op het lijf geschreven. Dat is specialistisch werk. Tijdens de verkoopperiode heeft u belang bij een vlotte verkoop, een goede verkoopprijs, deskundig advies en een optimale service. U wilt ook kunnen vertrouwen op een integere en deskundige makelaar die úw belangen behartigt. Vuister makelaardij heeft alles in huis om van de verkoop van uw woning een succes te maken, zoals inzet, een actieve houding, inlevingsvermogen en vasthoudendheid.

Verkoop van uw huis, onze passie

Wij begeleiden de verkoop van A tot Z. Onze actieve benadering in combinatie met een persoonlijke aanpak levert het beste resultaat op. Wij onderscheiden ons in de benadering van het te verkopen pand. Zo bepalen wij samen met u een realistische verkoopwaarde: niet te hoog, maar ook niet te laag. U wilt uw woning immers verkopen, niet alleen te koop zetten!

Interesse in uw woning

Zodra er een geïnteresseerde is voor uw woonhuis, laten wij onze meerwaarde nogmaals zien. Wij zijn namelijk niet tevreden op het moment dat de bodemprijs geboden wordt. Het is onze sport om de marge die de koper zich heeft gesteld te ontdekken en voor u te realiseren. Nadat oveenstemming met een koper is bereikt, stellen wij vervolgens een schriftelijke koopakte op en regelen wij de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Mede door onze juridische deskundigheid, bent u ervan verzekerd ook op dit gebied goed vertegenwoordigd te zijn. Kortom, uw huis is bij ons in goede handen!

Uw verkoopzorgen uit handen genomen

Wij nemen uw verkoopzorgen uit handen en begeleiden u in iedere stap van het verkooptraject:

  • Opname van uw woning;
  • De waardevaststelling;
  • Verzamelen informatie en onderzoeken;
  • Verkoop (traject);
  • Verkoopinstrumenten;
  • Bezichtigingen;
  • Onderhandelingen;
  • Afhandeling;
  • Overdracht
 

Onze After sales service
Ook na het transport kunt u op Vuister Makelaardij rekenen. Zijn er toch nog problemen ontstaan, dan kunt u ons uiteraard raadplegen en lossen wij deze problemen zo mogelijk voor u op.

 

Wilt u meer weten over het gemak van VUISTER MAKELAARDIJ als uw verkopend NVM makelaar?

Neemt u dan gerust contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie.

Bekijk hier ons woningaanbod.

Overweegt u uw woning te verkopen, maar wilt u eerst weten wat uw woning in de huidige woningmarkt waard is. Vraag dan hier onze vrijblijvende waarde-indicatie aan.