Speelt u met de gedachte om binnenkort te gaan verhuizen? Wilt u graag weten wat de overwaarde of actuele marktwaarde van uw huidige woning is? Om verschillende redenen kan het voor u prettig zijn om te weten wat uw woning op dit moment waard is. Bijvoorbeeld als u zich aan het oriënteren bent op een andere woning en u wilt weten wat uw bestedingsruimte is. Vuister Makelaardij kan dan een waarde-indicatie van uw woning doen.

Waarde woning bepalen: wat is mijn woning waard?

Vuister makelaardij kan vrijblijvend en kosteloos bij u langskomen om een indicatieve verkoopwaarde van uw eigen woning vast te stellen. U kunt dan direct persoonlijk met ons kennismaken. Wij bespreken dan uitgebreid met u wat in de actuele woningmarkt de verkoopmogelijkheden van uw woning zijn en hoe Vuister Makelaardij u bij een eventuele verkoop kan begeleiden. Natuurlijk vernemen wij dan ook graag uw persoonlijke vragen en wensen en zoeken wij daarop een antwoord. Met die informatie kunt u zelf beslissen welke stappen u wilt ondernemen.

Wij zijn u graag van dienst!

Klik hier om meer informatie aan te vragen en/of een vrijblijvende afspraak te maken. Zodra wij uw verzoek hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Let op: een waardebepaling / waarde-indicatie woning is niet hetzelfde als een taxatie waarvan ook een officieel taxatierapport wordt opgesteld. Heeft u een uitgebreid taxatierapport nodig, dan kunt u dit via het onderstaande contactformulier aanvragen.

Wilt u meer weten over het gemak van VUISTER MAKELAARDIJ als uw NVM-makelaar?

Neemt u dan gerust contact op met ons of meldt u nu aan voor onze zoekservice. Bekijk hier ons woningaanbod, maak direct een afspraak of vraag meer informatie.