• Nvm
  • VastgoedCert
  • Nrvt
  • Funda
  • Nwwi
  • taxateursunie
  • Vuister Makelaardij Loosdrecht
  • Lindelaan 101, 1231 CK Loosdrecht
  • Postbus 7, 1230 AA Loosdrecht
Kennismaken

Kennismaking

Welkom bij het makelaarskantoor: Vuister Makelaardij te Loosdrecht.

Dezelfde naam, dezelfde vertrouwde service en toch anders....

Tijdens zijn studie notarieel recht, waarvoor Pascal Vuister (Utrecht, 1967) afstudeerde in 1993, ontwikkelde hij een voorliefde voor de regelgeving met betrekking tot onroerend goed en de daaraan gerelateerde rechtsgebieden zoals erfrecht en personen- en familierecht. Het was slechts een kleine stap naar de makelaardij, waarbij hij zich juist in die zaken (deels) kon specialiseren.

Het volgen van de Vastgoedvakopleiding Makelaardij, leidde ertoe dat hij als een van de laatste groep makelaars in 1999 op de "oude" wijze door de rechtbank werd beëdigd. Een ambitie die hij mogelijkerwijs anders graag had verwezenlijkt indien hij toch zijn weg in het notariaat had vervolgd. Bij deze vastgoedopleiding had het vak bouwkunde zijn eerste interesse.

"Jij houdt van huizen.." zei een opdrachtgever onlangs tegen hem. Die zinsnede in combinatie met zijn belangstelling voor mensen, weerspiegelt zijn passie voor de woningmakelaardij.

Gebaseerd op zijn (toen) bijna 15 jaar ervaring in en kennis van de Gooise makelaardij, opgedaan bij twee grote Gooise makelaarskantoren, heeft Pascal Vuister vanuit die passie en een ietwat eigenwijze benadering van dienstverlening vanaf begin 2009 zijn eigen kantoor gestart. Hij is een integere en klantgerichte deskundige die toeziet op een (juridisch) correcte afwikkeling van zaken. Mede dankzij zijn lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de inschrijving in het VastgoedCert register, de inschrijving in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en zijn inschrijving als NWWI-taxateur, bent u daarom verzekerd van een kwalitatief goede dienstverlening.

Ouderwetse kwaliteit, maar met de hedendaagse efficiency. Een aantrekkelijk tarief, maar toch een full-service dienstenpakket! Een langetermijn relatie op basis van vertrouwen. Bij Vuister Makelaardij blijkt dat een adviserende rol als makelaar niet vanzelfsprekend leidt tot een aan- of verkoop, maar dat zeker ook de directe en persoonlijke betrokkenheid bij u als opdrachtgever voorop staan!